Világbajnokság
 
Gólok
GÓL SZÁMLÁLÓ

Utolsó góllövő:
Materazzi (ITA)

A VB ARANYCIPŐSE:
Klose, Miroslav (GER) 5 gól

A VB ezüstcipősei:
Zidane, Zinadine (FRA) 3 gól
Henry, Thierry (FRA) 3 gól
Villa, David (ESP) 3 gól
Ronaldo (BRA) 3 gól
Rodriguez, Maxi (ARG) 3 gól
Crespo, Hernan (ARG) 3 gól
Podolski, Lukas (GER) 3 gól
Torres, Fernando (ESP) 3 gól

A 100. gól szerzője:
Dempsey, Clint (USA)

A VB gólátlaga:
2,30 gól/meccs
 
Helyszínek
 
VB 2006
 
Multimédia
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Jegyárak

Mivel a magyar válogatott az utóbbi időkben megszokott módon nem harcolta ki a részvételt a németországi világbajnokságra, így értelemszerűen a magyar szövetség nem kínál jegyeket, az utazási irodáknál azonban érdemes érdeklődni. A Pegazus folyamatosan hirdeti honlapján az utazásokat, ahol a belépő mellé szállás is jár. Aki tehát a kényelemre szavaz, és nem akar külön szállást keresni, valamint belépő után kutatni, annak ajánljuk ezt a megoldást, ami azért korántsem olcsó mulatság.

A vb hivatalos honlapján külön menüpont foglalkozik a tikettekkel, és az egyes helyszíneken sorra kerülő mérkőzésekre külön-külön válthatunk jegyet. Mivel sokszoros túljelentkezéssel szembesültek a szervezők, ezért azt a megoldást választották, hogy öt szakaszban értékesítik a belépőket.

Minden helyszínre négy különböző kategóriában lehet jegyet váltani, a kategóriákat az ülőhelyek alapján jelölték ki. A legolcsóbb jegy 35 euróba kerül - ezzel az első szakasz találkozóira lehet bejutni bizonyos helyszíneken, és általában a kapuk mögött foglalhatunk helyet -, a döntő legjobb székeiért azonban 600 eurót kell leszurkolni.

Nem árt tudni, hogy minden jelentkező az első három katagóriájú jegyekből maximum hét találkozóra foglalhat legfeljebb négy belépőt, míg a negyedik kategóriából maximum három meccsre rendelhet legfeljebb két belépőt. A szervezők az érvényes belépőket elektronikus chippel látják el, melynek segítségével mindenki azonosítható lesz a stadionba történő belépéskor.

 A nemzetközi utazási irodák is aktivizálják magukat a vb közeledtével, ők is segítségünkre lehetnek, ha már megvan a jegy, de még nincs hol aludni, illetve egyes helyeken a jeggyel együtt foglalhatjuk le a szállást.

[origo]

1.kategória 2.kategória 3.kategória 4.kategória
megnyitó mecs 300.00 € 180.00 € 115.00 € 65.00 €
csoport mérkőzések 100.00 € 60.00 € 45.00 € 35.00 €
8-ad döntő 120.00 € 75.00 € 60.00 € 45.00 €
4-ed döntő 180.00 € 110.00 € 85.00 € 55.00 €
elődöntő 400.00 € 240.00 € 150.00 € 90.00 €
3.helyért 120.00 € 75.00 € 60.00 € 45.00 €
döntő 600.00 € 360.00 € 220.00 € 120.00 €

 
[Részben:ORIGO]
 
A csoport:
 
B csoport
 
C csoport
 
D csoport
 
E csoport
 
F csoport
 
G csoport
 
H csoport
 
További menetrend
 
Köszönöm:
Indulás: 2005-07-01
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!